Vacature sous-chef (m/v) - voltijds

Team Broosend Hof zoekt food-lover (m/v). Ons hechte team van 4 is op zoek naar een rechter hand voor chef-kok Koen in de keuken. Specifieke ervaring is geen vereiste, wel een pluspunt. Beheersing Nederlands is welkom.

Broosend Hof is één van de betere restaurants in de Kempen - al zeggen we het zelf ;)
13 jaar al brengen we een eerlijke keuken, down to earth met de meest pure smaken. Wij doen nagenoeg alles zelf in de keuken, waar creativiteit en vaardigheid hun plaats nog kennen. De seizoenen zijn onze leidraad.

Tijdens de verplichte sluiting van de horeca openen we enkel voor afhaalmenu's op vrijdag, zaterdag en zondag. Dan starten we rond 10u voor voorbereidingen en ronden we om 17u af.

Onze reguliere openingsdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag, zaterdagavond en zondag (dinsdag & woensdag weekend).

Dan start typisch je de dag rond 10u 's ochtends samen met chef Koen voor de 'mise en place': de voorbereidingen voor de middag en/of avondshift. Om 12u worden de eerste gasten onthaald en serveren we een 3-gangen lunchmenu. Op rustige dagen onderbreken we de shift rond 16u, om er terug in te vliegen om 18u wanneer we de avondshift begint. Het keukenteam is meestal rond 22-23u klaar.

Voor de sollicitatie ontvangen we graag kort je motivatie (enkele regels) en je eventuele ervaring in de keuken. Stuur daarvoor een mailtje naar:

koen@broosendhof.be

Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur