opening in 2023

Volgend hoofdstuk: Arendonkse Nostalgie

Beste vrienden van Broosend Hof,

Twee jaar geleden kochten we het huis van Sandra's ouders. In het groen, aan het randje van de Arendonkse bossen. Met plaats voor onze honden, een weide voor de paarden en bovenal: een oase van rust.

En, een lege stal vanachter in onze tuin.

Al snel begonnen we te dagdromen. Dromen van een plekje waar de tijd terug langzamer gaat. Een plekje waar een mens tot rust kan komen. Terug tot de essentie. Met meer dan een tikkeltje nostalgie naar de landelijke Kempen van 'in den tijd'. Arendonkse nostalgie.

Maar meer dan dromen, houden we van doen.

In 2023 doen we de deuren open van iets dat een beleving wordt. Een digitale detox, dichtbij de natuur, goed eten, en al wat een mens gelukkig maakt. Iets met koetsritten in de bossen, expedities op zoek naar eetbare ingrediënten, Koen achter de BBQ en Sandra met haar smaakmaekers. En de warmte van een brandende houtkachel op de achtergrond. Iets dat zich in en rond de stal gaat afspelen in onze achtertuin.

Eigenlijk wat we altijd al gedaan hebben, en wat we wellicht altijd zullen doen: mensen laten genieten.

Dat wil ook zeggen dat we de deuren van Broosend Hof dichtdoen in december 2022. Met een enorme dankbaarheid naar de meest warme tafelmomenten, culinaire genieters & nieuwe vrienden die we hebben leren kennen de afgelopen 14 jaar. Nog maar eens een bevestiging van al het moois dat ontstaat aan de eettafel.

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties. In elk geval zijn jullie van harte uitgenodigd voor 'een nostalgische ervaring' tegen dat het zover is met onze stal. En tot die tijd uiteraard nog altijd in Broosend Hof. En wat dat met die stal juist wordt, houden we nog heel eventjes geheim ;)

Groetjes,

Sandra & Koen

PS.

Volg het verhaal op:

https://www.facebook.com/Arend... of https://www.instagram.com/aren...